A Master Internet több mint húsz éve működik a távközlési piacon, és azóta Közép-Európa vezető adatközpont-üzemeltetőjévé vált. A társaság elsősorban az információk biztonságával és az alkalmazottakkal szembeni bizalommal foglalkozik, amit az ISO 9001: 2015 minőségbiztosítási tanúsítványok és az ISO 27001: 2013 információbiztonsági tanúsítványok is megerősítenek.

Minden cég technikusa rendelkezik képesítést igazoló tanúsítvánnyal. Sok éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek az adatközpontok üzemeltetésében és az ügyfelekkel való kommunikációban. A műszaki támogatás munkatársai a nap 24 órájában, a hét 7 napján válaszolnak az ügyfelek kéréseire.


Legyen része a MasterCloud hálózatnak

A MasterCloud szolgáltatást a MasterDC adatközpontokban, megfelelően átalakított eszközökön, a magas szintű biztonság fenntartásával valósítják meg. Az adatközpontok helyét a nap 24 órájában figyelik.

Technologia


A társaság a MasterDC adatfeldolgozó központok közvetlen tulajdonosa, és kizárólag elismert vállalatok technológiáival látja el őket. A Dell, a Cisco, a Microsoft, a VMware, az Intel azok a partnerek, akikkel a cég évek óta együttműködik.